🎧 خرید عمده لوازم جانبی موبایل با گارانتی ۳ ماهه 🎧

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و مجلسی + فن کوزه گری + فیلم

طرز تهیه آش رشته 
زمان مطالعه : 3 دقیقهتاریخ انتشار : 4 شهریور 1402تعداد بازدید : 1258نویسنده : دسته بندی : سایر مقالات
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

آش رشته یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانیان است. این آش خوشمزه و لذید در بین خانواده های ایرانی، طرفدار زیادی دارد. آش رشته در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره های افطار ایرانیان است. در بین آش های نذری نیز آش رشته از محبوبیت خاصی برخوردار است.

آموزش طرز تهیه آش رشته 

[arve url=”https://dl.souket.ir/Ashe-Reshte.mp4″ title=”طرز تهیه آش رشته ” description=”طرز تهیه آش رشته خوشمزه ” upload_date=”2023-08-26″ thumbnail=”20507″ align=”none” /]

از آش رشته در فصل های سرد بسیار استفاده می شود. همچنین در مناسبت های خاص مانند چهارشنبه سوری، شب یلداو سیزده بدر این آش خوشمزه را طبخ می کنند و در کنار خانواده نوش جان می کنند. سبزی آش رشته شامل (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج یا برگ چغندر) می باشد. همچنین حبوباتی نظیر نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و عدس دارد. در ادامه ب طرز تهیه آش رشته ای خوشمزه و مجلسی برای ۱۰ نفر می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه آش رشته 

مواد لازم آش رشته مناسب ۱۰ نفر 
نخود یک پیمانه
لوبیای چیتی یک پیمانه
لوبیای قرمز یک پیمانه
عدس یک پیمانه
سبزی آش یک و نیم کیلو گرم
رشته آش یک و نیم بسته
پیاز یک کیلو
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی
کشک به مقدار کافی و ذائقه
نعناع خشک به مقدار کافی حدود سه الی چهار قاشق غذا خوری
سیر به مقدار کافی، حداقل ۳ حبه

پخت آش رشته 

مواد لازم برای تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و مجلسی به این صورت می باشد. در ابتدا حبوبات از جمله:نخود، لوبیای چیتی و لوبیای قرمز را از شب قبل در آب سرد خیس می کنیم و چندین بار آب حبوبات را عوض می کنیم تا نفخ آن ها گرفته شود. عدس را نیم ساعت قبل از پختن خیس می کنیم. در مرحله دوم حبوبات را جداگانه می پزیم اما عدس باید نیم پز شود تا در حین پخت آش له نشود.

مرحله سوم حدود ۴ تا پیاز را به صورت نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد از سرخ شدن پیاز مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

در این نوبت حبوبات پخته شده، را درون قابلمه مناسب ریخته و سپس پیاز سرخ شده را به حبوبات اضافه کرده و به اندازه کافی آب جوش اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا مواد به جوش بیفتد بعد از جوش آمدن درب قابلمه را می گذاریم تا مواد کمی با هم پخته شوند و طعم بگیرند.

در این مرحله نوبت اضافه کردن سبزی آش که از قبل پاک کردیم، شستیم و به صورت ریز خورد و ساطوری کردیم. پس از اینکه سبزی آش تقریبا پخت نوبت اضافه کردن رشته ی آش است رشته ها را به چند قسمت خورد می کنیم و به آش اضافه می کنیم. در این مرحله شعله را ملایم می کنیم و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا آش رشته جا بیفتد. دقت کنید هنگام اضافه کردن رشته مدام آش را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد. اگر دیدید در این مرحله آش سفت شده است می توانید مقداری، آب جوش اضافه کنید.

بعد از حدود چهل دقیقه آش رشته آماده شده و جا افتاده و شما می توانید آش را در ظرف مناسب سرو نمایید و با نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزئین کنید. نوش جان

نکات مهم در پخت و تهیه آش رشته 

طرز تهیه آش رشته 

1. اگر نسبت گشنیز و اسفناج سبزی آش بیشتر از جعفری و تره باشد آش رشته شما خوشمزه و لعاب دار می شود.

تعمیرات موبایل بیشتر بخوانید: تعمیرات موبایل

2. می توانید در فصل های سرد سال که چغندر موجود است تهیه کنید و به اَش اضافه کنید که طعم بی نظیری به آش شما می دهد.

3. در اضافه کردن نمک دقت کنید چون رشته آش و کشک نمک دارند و ممکن است آش شما شور شود.

4. از یک کیلو پیاز،۴ الی ۵ عدد را به صورت نگینی خورد کنید برای داخل آش و ما بقی را خلالی کنید و به صورت پیاز داغ مجلسی در روغن داغ و زیاد سرخ کنید تا طلایی شود ک برای تزئین و خوشمزه تر شدن آش استفاده کنید.

5. سیرها را به صورت خلالی و یا با رنده درشت خورد کنید و در روغن سرخ کنید و برای تزئین استفاده کنید.

6. استفاده از سیر داغ کاملا سلیقه ای می باشد.

7. حدود سه الی چهار قاشق نعناع را در روغن با شعله خیلی ملایم به مقدار کمی تفت بدهید و برای تزئین آش استفاده کنید همچنین می توانید مقداری درون آش ریخته که باعث خوشمزه تر شدن آش شما می شود‌.دقت کنید که نعناع را نباید زیاد سرخ کنید چون خیلی سریع می‌سوزد و تلخ می شود.

8. برای پیاز داغ مجلسی ابتدا پیازها رو نازک خلالی کرده سپس ب مدت چند دقیقه درون آب در حال جوش میریزم و بعد به مدت چند دقیقه  درون کاسه ای پراز یخ میریزم و بعد روی پارچه ای پهن می کنیم تا خشک شوند سپس درون روغن داغ زیاد سرخ می کنیم مدام هم می زنیم تا طلایی شوند.

9. همچنین می توانیم برای لعابدار شدن آش یکی دو قاشق آرد به هنگام پخت سبزی با حبوبات اضافه کنیم.

10. همچنین خودتان می‌توانید به توجه به تعداد افراد مواد را کم یا زیاد کنید .

11. برای خوشمزه تر شدن آش سعی کنید از پیاز داغ فراوان استفاده کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دسته بندی ها
مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول