🎧 خرید عمده لوازم جانبی موبایل با گارانتی ۳ ماهه 🎧

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

تنظیمات حریم خصوصی واتساپ ؛ آموزش نحوه تغییر + مخفی کردن

تنظیمات حریم خصوصی واتساپ
زمان مطالعه : 4 دقیقهتاریخ انتشار : 8 شهریور 1402تعداد بازدید : 52نویسنده : دسته بندی : ویدیو
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

چگونه تنظیمات حریم خصوصی واتساپ را تغییر یا شخصی سازی کنیم؟

به‌طور پیش‌فرض، واتس‌اپ به همه اجازه می‌دهد پیام های خوانده شده، آخرین زمان بازدید، بخش پروفایل و عکس آن را ببینند. علاوه بر این، مخاطبین شما می‌توانند هر به‌روزرسانی وضعیتی را که انجام می‌دهید ببینند. به این معنی که اگر آنلاین باشید متوجه می شوند. اما نگران نباشید، واتساپ این اجازه را به شما می دهد که حریم خصوصی خود را تنظیم کنید. به عبارتی اگر دوست ندارید کاربران و مخاطبین شما زمانی که آنلاین هستید و یا درحال چت کردن هستید حضور شما را حس کنند و یا اصلا نتوانند به شما پیام دهند و عکس های پروفایل شما را مشاهده کنند، باید تنظیمات حریم خصوصی واتساپ خود را تغییر دهید. با این حال، برای راحتی شما ما ویدئویی را آماده کرده ایم که می توانید تنظیمات حریم شخصی واتساپ خود را تنظیم کنید.

ویدئو آموزش تنظیمات حریم خصوصی واتساپ

تنظیمات حریم خصوصی واتساپ

اگر از iOS استفاده می کنید، روی نماد تنظیمات در منوی پایین ضربه بزنید. اگر اندروید هستید، روی سه نقطه عمودی در بالا سمت راست ضربه بزنید و سپس روی تنظیمات ضربه بزنید.

روی Account > Privacy ضربه بزنید.

روی آخرین بازدید، عکس نمایه، درباره یا گروه ها ضربه بزنید تا دید آنها را محدود کنید. برای هر یک از این ویژگی‌ها، می‌توانید قابلیت مشاهده آن‌ها را فقط روی مخاطبین خود تنظیم کنید. فقط روی My Contacts یا روی Nobody ضربه بزنید تا کاملا مخفی شود. پس از اتمام کار، روی Privacy در بالا سمت چپ ضربه بزنید تا به صفحه قبلی بازگردید.

روی وضعیت > مخاطبین من به جز برای اینکه افراد خاصی نتوانند وضعیت شما را ببینند یا فقط اشتراک گذاری با ضربه بزنید تا افراد خاصی را انتخاب کنید که می توانند وضعیت شما را ببینند. روی Privacy در بالا سمت چپ ضربه بزنید تا به صفحه قبل برگردید.

برای مدیریت مخاطبینی که مسدود کرده اید یا می خواهید بلاک کنید، روی Blocked ضربه بزنید. برای افزودن یک کاربر مسدود شده جدید، روی افزودن جدید ضربه بزنید و نام او را از مخاطبین خود جستجو یا انتخاب کنید. روی Privacy در بالا سمت چپ ضربه بزنید تا به عقب برگردید.

برای خاموش کردن دکمه خواندن پیام ها ضربه بزنید تا دیگر کاربران نتوانند هنگام خواندن پیام هایشان را ببینند.

نحوه فعال کردن تایید دو مرحله ای در واتس اپ

تأیید دو مرحله ای با درخواست از شما برای تأیید هویت خود با یک شماره پین، یک لایه امنیتی اضافی به حساب شما اضافه می کند.

اگر از یک دستگاه iOS استفاده می کنید، روی نماد تنظیمات در منوی پایین ضربه بزنید. اگر از یک دستگاه اندرویدی استفاده می‌کنید، روی سه نقطه عمودی در بالا سمت راست ضربه بزنید، سپس روی تنظیمات ضربه بزنید.

روی Account > Two-Step Verification ضربه بزنید.

روی Enable ضربه بزنید.

یک شماره پین شش رقمی را وارد کنید که بتوانید آن را به خاطر بسپارید و هر زمان که شماره تلفن خود را در برنامه ثبت نام کردید، واتس اپ از آن درخواست می کند. وقتی کارتان تمام شد روی Next در بالا سمت راست ضربه بزنید.

پین خود را با وارد کردن مجدد آن تأیید کنید.

در مواقع اضطراری که نیاز به تنظیم مجدد پین دارید آدرس ایمیل خود را وارد کنید. روی Next در بالا سمت راست ضربه بزنید.

Google Pixel 8a بیشتر بخوانید: پیکسل 8a گوگل با هوش مصنوعی پیشرفته عکاسی را متحول می‌کند + ویدیو

آدرس ایمیل خود را با وارد کردن مجدد آن تأیید کنید، سپس روی Done در بالا سمت راست ضربه بزنید.

تأیید دو مرحله ای در دستگاه شما فعال می شود. می‌توانید هر زمان که بخواهید به برگه تأیید صحت دو مرحله‌ای خود در تنظیمات خود دسترسی داشته باشید تا آن را غیرفعال کنید، رمز یا آدرس ایمیل خود را تغییر دهید.

تنظیمات حریم خصوصی واتساپ

نحوه فعال کردن حذف خودکار پیام ها 

برای حفظ حریم خصوصی بیشتر، می‌توانید پیام‌های خود را در چت تنظیم کنید تا پس از ۲۴ ساعت، هفت روز یا ۹۰ روز منقضی شوند. برای استفاده از این ویژگی با یک چت خاص، چت را باز کنید و سپس روی نام شخص > پیام‌های خوانده شده> ضربه بزنید و مدت زمان را انتخاب کنید.

شما معمولاً این ویژگی را در هر چت فعال می‌کنید، اما می‌توانید با رفتن به تنظیمات > حساب > حریم خصوصی > تایمر پیش‌فرض پیام و انتخاب مدت زمانی که می‌خواهید پیام‌هایتان باقی بماند، آن را پیش‌فرض کنید.

حریم خصوصی خود را مدیریت کنید

با آموزش تنظیمات حریم خصوصی می توانید به امنیت شخصی خود کمک کنید.

برای مدیریت تنظیمات حریم خصوصی:

مرحله 1 – در برنامه، روی 3 نقطه در گوشه بالا ضربه بزنید. سپس روی تنظیمات > حساب > حریم خصوصی ضربه بزنید.

مرحله 2 – شخصی سازی کنید که چه کسی می تواند اطلاعات شما را در این منو ببیند. روی تنظیمات مربوطه ضربه بزنید تا آنها را سفارشی کنید.

آخرین حضور آنلاین

می‌توانید مدیریت کنید که چه کسی می‌تواند آخرین زمان فعالیت شما را ببیند.

عکس پروفایل

اگر فرزندتان عکس نمایه‌اش را از خودش تنظیم می‌کند، مطمئن شوید کسانی را که می‌توانند آن را ببینند فقط به مخاطبین من محدود می‌ شوند. از طرف دیگر، آواتار یا تصویر دیگری را پیشنهاد دهید که شباهت واقعی آنها را نشان نمی‌دهد.

درباره

صرف نظر از اینکه فرزند شما اطلاعات درباره خود را با چه کسی به اشتراک می گذارد، اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز شخصی یا خصوصی برای کاهش خطرات سرقت هویت درج نکرده است.

وضعیت

اگر فرزندتان وضعیت خود را به طور منظم تنظیم می کند، او را تشویق کنید که آن را فقط به مخاطبین محدود کند. علاوه بر این، به آنها یادآوری کنید که مکان و سایر اطلاعات خصوصی را دور نگه دارند.

پیام ها را بخوانید

وقتی پیامی ارسال می‌کنید، می‌توانید تیک‌هایی را ببینید که نشان می‌دهند پیام خوانده شده است (تیک آبی) مگر اینکه گیرنده آن را خاموش کرده باشد. می‌توانید این را نیز خاموش کنید. می‌توانید این ویژگی‌ها را روی همه، مخاطبین من، مخاطبین من به جز… و هیچ‌کس تنظیم کنید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول